Mijn reisprogramma

U kunt de geschatte of reële duur van uw verblijf selecteren (optioneel)
of
Waar denkt u te verblijven tijdens uw komst naar Tunesië? (optioneel)

Uw reisprogramma bevat geen enkel element. Doorloop onze website om te ontdekken wat Tunesië u te bieden heeft, en voeg een activiteit of bestemming toe.

Organiseer uw boekje

Charmeadressen

EEN ANDER SOORT TOERISME

Ver van haar grote hotelcomplexen, opent Tunesië vandaag de deuren aan een nieuwe vorm van logies die tot nu toe weinig ontwikkeld was in het land: guesthouses en charmehotels.

 

Traditionele huizen die volledig gerenoveerd zijn en hun authentieke karakter hebben kunnen behouden of terugvinden, bieden aan de bezoekers een Tunesië waarbij charme en levendige zoetheid wedijveren met het gevoel voor gastvrijheid en hartelijke verwelkoming.

 

Een klein paleis dat omgebouwd is tot een hotel van enkele kamers, een luxehotel in Arabisch-Andalusische architectuurstijl met een hammam à l'ancienne… Van Sidi Bou Said via Hammamet, tot Djerba-Zarzis of Tozeur, de voorbeelden van deze nieuwe vorm van logies worden steeds talrijker en zouden steeds meer bezoekers moeten verleiden die zin hebben om ver van de Tunesische kust een ander aspect van het rijke erfgoed van dit land te ontdekken.

 

Te huur in de gespecialiseerde agentschappen.

 

Als u meer wil weten: www.salambo-holidays.com