Mijn reisprogramma

U kunt de geschatte of reële duur van uw verblijf selecteren (optioneel)
of
Waar denkt u te verblijven tijdens uw komst naar Tunesië? (optioneel)

Uw reisprogramma bevat geen enkel element. Doorloop onze website om te ontdekken wat Tunesië u te bieden heeft, en voeg een activiteit of bestemming toe.

Organiseer uw boekje

De woestijn in kleur

AANGRIJPENDE, CONTRASTRIJKE LANDSCHAPPEN

Er is maar een heel klein deel van de Sahara dat besloot om op Tunesisch grondgebied te komen liggen... Maar wat voor een deel! Een paar dagen lopen door het zuiden van Tunesië biedt de gelegenheid om aangrijpende en heel contrastrijke landschappen te ontdekken.

 

Als voorbeeld nemen we een wandelroute die bij het Grote Oosterse Erg begint en eindigt op de Oasehoogtes in de bergen. Vanaf de aankomst in Tozeur staan de 4x4's reeds in de startblokken om richting Ain Chott te vertrekken. Van daar is het drie dagen lopen in de zuiverste nomadentraditie. Lange rondritten op het ritme van de kamelen, thee bij het kampvuur, onvergetelijke zonsondergangen begeleid door berberliederen...

 

Een reis op basis van Saharaconcentraat voor elke rondtrekkende toerist. Na de duinen zetten de 4x4's koers naar Matmata en zijn holendorpen alvorens naar het mineralenlandschap van Chott El Jerid te trekken voor een ontdekkingstocht van de oasen van Tamerza en Chebika. Wie heeft gezegd dat de woestijn eentonig was?