Mijn reisprogramma

U kunt de geschatte of reële duur van uw verblijf selecteren (optioneel)
of
Waar denkt u te verblijven tijdens uw komst naar Tunesië? (optioneel)

Uw reisprogramma bevat geen enkel element. Doorloop onze website om te ontdekken wat Tunesië u te bieden heeft, en voeg een activiteit of bestemming toe.

Organiseer uw boekje

Djerba Explorepark

AVONTUUR EN TRADITIE TUSSEN ZEE EN WOESTIJN

Het nieuwe themapark "Djerba Explore“ aan de Middellandse Zee staat onder de beschermende blik van de vuurtoren van Taguermess, strekt zich uit over 12 hectaren en biedt de bezoeker een massa activiteiten om de geschiedenis van het gebied beter te begrijpen.

 

De eerste etappe van het parcours is het Lalla Hadria Natuurhistorisch museum dat de geschiedenis van Perzië tot Tunesië beschrijft via Tunis of Timboektoe, doorheen meer dan 3000 kunstwerken en meer dan 1000 jaar van kunst en geschiedenis.

 

Na het museum maken we plaats voor tradities en gewoontes met "Djerba Heritage“, een reis door de tijd om het handelserfgoed van de regio te ontdekken: de weverswerkplaats, de ondergrondse oliefabriek, de oude droogoven van de pottenbakker,… meer dan 2000m2 om al spelend te leren.

 

En om de dag in schoonheid te eindigen, mag u de wandeling in de tropische serre niet missen. Te midden van de papyrusplanten en bananenbomen luieren 400 krokodillen van 5 jaar oud en tot 2,60 m groot in ingerichte bekkens.

 

Opgepast voor de kuiten!

 

Als u meer wil weten, kan u terecht op de website van het Djerba Explorepark: www.djerbaexplore.com