Mijn reisprogramma

U kunt de geschatte of reële duur van uw verblijf selecteren (optioneel)
of
Waar denkt u te verblijven tijdens uw komst naar Tunesië? (optioneel)

Uw reisprogramma bevat geen enkel element. Doorloop onze website om te ontdekken wat Tunesië u te bieden heeft, en voeg een activiteit of bestemming toe.

Organiseer uw boekje

Muzikaal Oktober in Carthago

INTERNATIONAAL FESTIVAL VAN DE KLASSIEKE MUZIEK

Muzikaal Oktober in Carthago, een internationaal festival van de klassieke muziek, wordt elk jaar in oktober gehouden in het Acropolium.

 

Het Acropolium (de vroegere Sint Lodewijkkathedraal - Cathédrale Saint Louis) is het meest recente van de oude monumenten van de geschiedenis van Carthago en werd gebouwd in verband met de bescherming, de valorisatie en de animatie van het Nationale Sidi Bou Saidpark van Carthago.

 

In 2013 viert het Acropolium de 20e editie van Muzikaal Oktober, van 9 tot 30 oktober. Het zijn zestien concerten die door artiesten worden verzorgd die door hun talent en hun gevoeligheid de hartstocht van alle soorten muziek, klassiek, traditioneel en jazz met hun publiek delen.

 

Deze gebeurtenis geniet de steun van het Ministerie van Cultuur, het Ministerie van Toerisme, van de Internationale Samenwerking en van trouwe weldoeners. Hij draagt samen met de artiesten, het publiek en het monument dat deze evenementen huisvest bij tot de verrijking van de culturele diversiteit van de prestigieuze site die Carthago is.

 

Als u meer wil weten over dit project en het programma wil kennen, dan kan u terecht op de website van het Acropolium: www.acropoliumcarthage.com