Mijn reisprogramma

U kunt de geschatte of reële duur van uw verblijf selecteren (optioneel)
of
Waar denkt u te verblijven tijdens uw komst naar Tunesië? (optioneel)

Uw reisprogramma bevat geen enkel element. Doorloop onze website om te ontdekken wat Tunesië u te bieden heeft, en voeg een activiteit of bestemming toe.

Organiseer uw boekje

Verblijf in een guesthouse

IN SIDI BOU SAID

Witte huizen, blauwe luiken en, bovenaan een kleine trap, het mythische "Mattencafé“ en zijn intussen beroemde muntthee met pijnboompitten… Er is geen twijfel mogelijk, u hebt zojuist een tussenlanding gemaakt in Sidi Bou Said.

 

Een klein turquoise strookje lucht tussen de gebouwen verraadt dat de Middellandse Zee niet ver weg is. De ideale plaats om even te pauzeren. Of het nu voor een weekend of een week is, dit kleine dorp is gegarandeerd een totaal andere omgeving en een ontmoeting met een authentiek, vriendelijk en zoet Tunesië.

 

De residentie Dar Said is in 2001 gerenoveerd. Het is een oud burgerhuis van de 19de eeuw dat veranderd is in een charmehotel en midden in het dorp staat. Haar traditionele architectuur, kleine bloemrijke patio's en haar fonteinen, haar mooi aangeklede traditionele kamers en haar onvergetelijke zicht op de zee maken er een originele en intieme logeerplaats van.